Entré Väven Norra, Storgatan 46A

Måndag - Fredag

06:30 - 22

Lördag

7-22

Söndag

7-22

Entré Väven Västra, Thulegatan 2, samt

Entré Väven Östra, Västra Rådhusgatan 1

Följer Umeå stadsbiblioteks ordinarie öppettider:

Måndag - Torsdag

9-20

Fredag

9-18

Lördag

10-16

Söndag

12-16

 

Entré Väven Södra, Västra Strandgatan 8A

Huvudingång till café Fika!, Folkets Bio Umeå och Vävenscenen. Entrén är öppen följande tider, men avvikelser kan förekomma:

Måndag - Fredag

9-21

Lördag

10-21

Söndag

11-19

Kulturreceptionens biljettkassa:

Måndag - Fredag

10-18

Lördag

10-16 (lunchstängt 12..00-12.30)

Söndag

12-16

 

Verksamheternas öppettider

Öppettiderna för respektive verksamhet i Väven kan ses på deras egna webbplatser, nåbara via Verksamheter.

Avvikande öppettider

Klicka här för avvikande öppettider under året


Väven Panorama

Väven Panorama äger rum 6-9 september 2017. Brokiga och lustfyllda dagar laddade med musik, dans, konst, teater – ja, kultur i alla dess former, för alla åldrar!

Tanken med Panorama började när vi summerade alla samarbeten som inleddes och genomfördes under kulturhuvudstadsåret och vad dessa hade haft för betydelse.

Programteamet bakom Väven Panorama har arbetat med ett varierat utbud som förhoppningsvis ska väcka nyfikenhet och en lust för många att ta del av arrangemangen. Det har varit av största vikt att innehållet ska rikta sig till en så bred målgrupp som möjligt och med ett innehåll som är både tankeväckande och lustfyllt. Precis som under kulturhuvudstadsåret är det en högst blandad mix som erbjuds med mat, film, litteratur, dans, konst, musik, samtal och mycket mer.

Väven logotyp

 

Programmet

Här hittar du det samlade programmet i pdf-format. Till vänster är programmet för Väven Panorama som sker 6-9 september. Till höger är programmet för Barnens Panorama (Fruktivalen) som sker under helgen 9-10 september.


Med reservation för ändringar. Den senaste informationen finns alltid i vår kalender. Där kan ni även läsa mer om varje enskild programpunkt.

Alla aktiviteter är kostnadsfria. Till vissa arrangemang behövs platsbiljetter som kan hämtas i Vävens kulturreception på plan 3.

 

Väven panorama program

Tips! Väven Panorama sker samtidigt som Fruktivalen och Smakfestivalen, så under veckoslutet kan ni med fördel vandra längs älven mellan de tre arrangemangen.