Entré Väven Norra, Storgatan 46A

Måndag-fredag
06.30-22

Lördag
7-22

Söndag
7-22

OBS! För stadsbibliotekets öppettider - se minabibliotek.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Entré Väven Västra, Thulegatan 2 och

Entré Väven Östra, Västra Rådhusgatan 1

Dessa entréer följer stadsbibliotekets öppettider.

Måndag-torsdag
10-20

Fredag
9-18

Lördag
10-16

Söndag
12-16

Entré Väven Södra, Västra Strandgatan 8A och mot Strandpromenaden

Huvudsaklig entré till Fika, Vävenscenen och Folkets Bio Umeå.

Måndag-fredag
9-20

Lördag
10-20

Söndag
12-20

Kulturreceptionens biljettkassa

Måndag-fredag
10-18

Lördag
10-16

Söndag
12-16

Verksamheternas öppettider

Öppettiderna för respektive verksamhet i Väven kan ses på deras egna webbplatser. De hittar du under Verksamheter.

Avvikande öppettider

Se avvikande öppettider under året


Pressrum Tillgänglighet

Aktuellt om restriktioner på grund av covid-19

Restriktioner lyfts

Onsdag 29 september försvann många av de covid-19 relaterade restriktioner som gällt allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Läs mer på regeringens webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Individuella anpassningar

Enskilda arrangemang kan fortfarande ha särskilda restriktioner om arrangören känner att det känns lämpligt. Kontrollera alltid detaljerna i kalendrarna på minabibliotek.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och alltomvasterbotten.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

3d-modell av ett coronavirus.

För att förhindra smittspridning, håll avstånd, tvätta händer med både tvål och vatten och stanna hemma om du känner dig sjuk.

Stadsbiblioteket öppet som vanligt

Nu gäller ordinarie öppettider. Måndag-torsdag 9-20, fredag 9-18, lördag 10-16 och söndag 12-16. Grupprummen hålls fortsatt stängda för minska risken för smittspridning.

Biblioteken är en samhällsviktig verksamhet för exempelvis information och service till medborgare. Vi uppmanar fortfarande till att undvika besök som inte är nödvändiga.

Använd gärna bibliotekens e-resurser. Det går att låna böcker och film, läsa tidningar och söka information via Mina bibliotek Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Där kan du även se öppettider för övriga bibliotek i Umeå.

Kulturreceptionen och kommunhörnan

Öppet enligt ordinarie tider. Måndag-fredag 10-18, lördag 10-16, söndag 12-16.

Löpande dialog med arrangörer

Vävenscenen är en gästspelsscen. Arrangörer kan därför själva välja att genomföra eller ställa in sina evenemang i Väven. Senaste nytt om specifika arrangemang ser i Vävens evenemangskalender och på Tickster Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Angående eventuellt återköp av biljetter

  1. För evenemang som måste ställas in för att det strider mot regeringens beslut om att begränsa stora sammankomster så gäller force majeure. Detta innebär att ersättning till biljettinnehavare inte betalas ut.
  2. Samtliga biljettköpare meddelas via mail om ett arrangemang flyttas eller ställs in. Biljettköparen får då också information om eventuella återköp av biljetter.
  3. Utbetalning av återköp för biljetter till ej genomförda evenemang hanteras av Tickster.com. Vanligtvis brukar detta gå relativt snabbt, men eftersom rådande läge påverkar arrangemang i hela landet tar det av förklarliga skäl betydligt längre tid. Vi ber er därför om att ha lite ytterligare tålamod.


Informationen på denna sida uppdaterades