Entré Väven Norra, Storgatan 46A

Måndag-fredag
06.30-22

Lördag
7-22

Söndag
7-22

OBS! För stadsbibliotekets öppettider - se minabibliotek.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Entré Väven Västra, Thulegatan 2 och

Entré Väven Östra, Västra Rådhusgatan 1

Dessa entréer följer stadsbibliotekets öppettider.

Måndag-torsdag
9-20

Fredag
9-18

Lördag
10-16

Söndag
12-16

Entré Väven Södra, Västra Strandgatan 8A och mot Strandpromenaden

Huvudsaklig entré till Fika, Vävenscenen och Folkets Bio Umeå.

Måndag-fredag
9-20

Lördag
10-20

Söndag
12-20

Kulturreceptionens biljettkassa

Måndag-fredag
10-18

Lördag
10-16

Söndag
12-16

Verksamheternas öppettider

Öppettiderna för respektive verksamhet i Väven kan ses på deras egna webbplatser. De hittar du under Verksamheter.

Avvikande öppettider

Se avvikande öppettider under året


Pressrum Tillgänglighet

Aktuellt om restriktioner på grund av covid-19

Individuella anpassningar

Enskilda arrangemang kan fortfarande ha särskilda restriktioner om arrangören känner att det känns lämpligt. Kontrollera alltid detaljerna i kalendrarna på minabibliotek.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och alltomvasterbotten.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vaccinationsbevis från 1 december 2021

Vi gillar säkra och trygga evenemang! Därför ber vi dig observera att du behöver visa ett giltigt vaccinationsbevis för att få besöka större evenemang i Väven från och med 1 december.

Detta gäller för dig som är 18 år eller äldre och som besöker ett inomhusevenemang i lokaler med publikkapacitet över 100 personer.

Du ordnar enkelt vaccinationsbevis via e-hälsomyndighetens webbtjänst www.covidbevis.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Tänk på att även ta med dig legitimation till evenemanget, och kom i god tid – inpasseringen kan ta längre tid än normalt.

Du som redan har biljett

Du som redan har en biljett till ett evenemang som äger rum 1 december 2021 eller senare kommer att få information om vad som gäller för just ditt evenemang. Informationen skickas i första hand till den e-postadress som du använt vid bokningen.

Du som planerar köpa biljett

Genom att köpa biljett till ett evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och Vävens hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.

3d-modell av ett coronavirus.

För att förhindra smittspridning, håll avstånd, tvätta händer med både tvål och vatten och stanna hemma om du känner dig sjuk.

Löpande dialog med arrangörer

Vävenscenen är en gästspelsscen. Arrangörer kan därför själva välja att genomföra eller ställa in sina evenemang i Väven. Senaste nytt om specifika arrangemang ser i Vävens evenemangskalender och på Tickster Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Angående eventuellt återköp av biljetter

  1. För evenemang som måste ställas in för att det strider mot regeringens beslut om att begränsa stora sammankomster så gäller force majeure. Detta innebär att ersättning till biljettinnehavare inte betalas ut.
  2. Samtliga biljettköpare meddelas via mail om ett arrangemang flyttas eller ställs in. Biljettköparen får då också information om eventuella återköp av biljetter.
  3. Utbetalning av återköp för biljetter till ej genomförda evenemang hanteras av Tickster.com. Vanligtvis brukar detta gå relativt snabbt, men eftersom rådande läge påverkar arrangemang i hela landet tar det av förklarliga skäl betydligt längre tid. Vi ber er därför om att ha lite extra tålamod.

Informationen på denna sida uppdaterades