Entré Väven Norra, Storgatan 46A

Måndag-fredag
06.30-22

Lördag
7-22

Söndag
7-22

OBS! För stadsbibliotekets öppettider - se minabibliotek.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Entré Väven Västra, Thulegatan 2 och

Entré Väven Östra, Västra Rådhusgatan 1

Dessa entréer följer stadsbibliotekets öppettider.

Måndag-torsdag
10-20

Fredag
9-18

Lördag
10-16

Söndag
12-16

Entré Väven Södra, Västra Strandgatan 8A och mot Strandpromenaden

Huvudsaklig entré till Fika, Vävenscenen och Folkets Bio Umeå.

Måndag-fredag
9-20

Lördag
10-20

Söndag
12-20

Kulturreceptionens biljettkassa

Måndag-fredag
10-18

Lördag
10-16

Söndag
12-16

Verksamheternas öppettider

Öppettiderna för respektive verksamhet i Väven kan ses på deras egna webbplatser. De hittar du under Verksamheter.

Avvikande öppettider

Se avvikande öppettider under året


Pressrum Tillgänglighet

Bokningsinformation Öppen vägg plan 4

Så här gör du för att ställa ut

För att göra en förfrågan om att ställa ut på Öppen vägg plan 4 är du välkommen att fylla i ett formulär längs ned på sidan. Kom ihåg att läsa igenom bokningsinformation och villkor innan du skickar in din anmälan om intresse av att ställa ut dina verk. Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor.

Kontakt: bokning.vaven@umea.se

Viktig information och villkor

Priser

Att ställa ut på Öppen vägg i Väven är kostnadsfritt.

FN:s deklaration

Utställda verk och texter får inte strida mot FN´s deklaration om de mänskliga rättigheterna, inte heller propagera för ett icke-demokratiskt samhälle eller mot ett samhälle som bygger på mångfald.

Ansvar

Utställare ansvarar för installation och nedmontering av utställningen. Kulturförvaltningen ansvarar inte för verk som inte tagits ner efter utställningens slut.

Säkerhet

Väven är låst och larmat nattetid, men har ingen särskild försäkring som täcker eventuella skador eller stöld av verk som ställs ut på Öppen vägg. Det är därför viktigt att utställaren har egen försäkring som täcker eventuell stöld eller uppkomna skador.

Alla eventuella skador eller stöld av föremål i utställning och på utställarens egendom står utställaren själv för. Detta gäller vid uppmontering, nedmontering och under pågående utställning.

Marknadsföring

Information om aktuell utställning införs på Vävens hemsida och Mina biblioteklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster samt Vävens mindre digitala skärmar på plan 2, 3 och 4. För detta behövs namn/titel på utställningen + en kort text om konstnären och/eller utställningen + en högupplöst bild. En bild som med fördel också ingår i utställningen.

Bild + text ska senast fyra veckor före utställningens start skickas i digital form till bokningsansvarig. Övrig information och marknadsföring utanför Väven står utställaren själv för.

Vernissage

Eventuell vernissage anordnas och hålls av utställaren själv i samråd med Vävens bokningsansvarig, som i så fall kan ange detta i marknadsföringen av utställningen. Vernissaget ska äga rum inom ramen för Vävens öppettider och eventuell dryck ska vara alkoholfri.

Försäljning

Umeå kommun förmedlar inte någon försäljning av konst som ställs ut på Öppen vägg och det får inte förekomma någon öppen prissättning i anslutning till det som ställs ut. Därför rekommenderar vi utställaren att lämna kontaktuppgifter i anslutning till utställningen.

Bokningsförfrågan utställning på Öppen vägg plan 4

Fyll i en bokningsförfrågan